IJS, IJS EN NOG EENS IJS

Deze Brabantse boerderij maakt ijs van de melk van de eigen koeien. Samen hebben we gezocht naar een manier om op een andere manier hun ijstaarten te fotograferen. Door middel van een contentkalender en steeds wisselende ondergronden en bijpassende props is zo een enorme variatie aan beelden ontstaan.

BROER EN ZUS

Marc en Linda Bierkens maken sinds 2017 ambachtelijk ijs met de melk van hun eigen koeien. Beide geboren en getogen in Moergestel op de boerderij van hun ouders. Marc (chefkok van opleiding) besluit zich te specialiseren als ijsbereider. Linda ontwikkelt zich als ware gastvrouw in de ijswinkel op de boerderij.

ELKe dag wisselende smaken

In de vitrine staan dagelijks 18 verschillende smaken schepijs. Deze wisselen dagelijks en per seizoen. Waar het kan gebruiken ze ingrediënten uit de eigen moestuin. Naast dit brede assortiment maken ze diverse ijstaarten, van bruidstaart tot kerstdessert.

Restaurants of ijssalons

Op maat gemaakt ijs of een ambachtelijke basis voor je softijs-machine. Geen enkel probleem. ’t ijsboerinneke levert aan restaurants, ijssalons en zelfs voorverpakt in je winkel.