VORMGEVING

Vormgeving is als een ingepakt cadeautje: wat erin zit, is het allerbelangrijkste. Het mooiste papier, een krullende strik en een handgeschreven naamkaartje maakt dat je juist dat cadeautje als eerste kiest. Zo werkt het ook met het ontwerpen van een logo of een huisstijl. Dient je product naar de klant te schreeuwen of mag het juist pure kwaliteit uitstralen en daarom uitgekozen worden?

Softy Exploded vormgeving
Softy Exploded vormgeving

LOGO EN HUISSTIJL

Aan de hand van de door jouw aangegeven voorkeuren gaan wij aan de slag en komen bij jou terug met een paar opties voor jouw nieuwe logo of huisstijl. Er zijn boeken vol geschreven waaraan een goed logo moet voldoen, maar één ding is zeker, jij moet er vooral zeer blij van worden. Als we samen een voorkeur hebben gekozen gaan wij aan de slag om het logo of huisstijl tot in detail af te werken..

Vormgeving menukaar Loos
Vormgeving menukaar Loos

Deze merken gingen u voor

Potje rillette
Potje rillette

VERPAKKINGEN

We hebben het al eerder geschreven, een mooi cadeautje krijg je met een mooie strik er omheen. Een mooi product verdient ook zo’n verpakking. Of het nou om een klein labeltje gaat, een groot etiket of om een complete lijn diepvriesdozen. Boefkik ontwerp het voor je.

JE EIGEN BOEK

Het is de droom van elke chef en tegenwoordig ook van elke foodblogger. Een eigen kookboek. Laten wij die nou van a tot z voor jouw kunnen maken. Heb je alles al geschreven en heb je mooie foto’s, geen probleem, wij gieten het voor je in een mooi jasje.

VAAK GESTELDE VRAGEN