Packshots fotografie2023-10-18T15:41:04+00:00

PACKSHOTS NODIG?

Bij Boefkik begrijpen we dat hoogwaardige packshots essentieel zijn voor het succes van jouw e-commercebedrijf, reclamecampagnes en catalogusproducties. Ons team van ervaren packshot-fotografen combineert technisch vakmanschap met creatieve flair om jouw producten tot leven te brengen op een manier die de aandacht trekt van jouw doelgroep.

GRATIS PACKSHOT TWV. € 30,-

Claim nu je eerste packshot gratis. Op deze manier kan je onze service een keer ervaren en besluiten of boefkik jouw producten mag vereeuwigen.

PACKSHOT
basic

Dit zijn statische packshots producten zonder bereiding, zoals verpakkingen.
Al vanaf € 15,- per stuk*

packshot
Plus

Packshots waarbij een bereiding nodig is, worden door de fotograaf en eventueel een foodstylist verzorgd.

PACKSHOT EXTRA

Als je geen standaard beeld nodig hebt, maar speciale wensen hebt of close-ups van details wenst.

Deze merken gingen u voor

WAAROM KIEZEN VOOR BOEFKIK?

Snel

Wij gaan voor een snelle service! Na de afgesproken levertijd van de producten heeft u de packshots binnen 48 uur in huis.

kwaliteit

De beelden worden door professionals gemaakt, niet door een apparaat. Dat betekent dat elk detail wordt gezien.

Makkelijk

Een berichtje, spullen verzenden en de gewenste standen doorgeven is al genoeg om snel packshots in huis te hebben.

VRIJSTAAND

Alle packshots worden door ons vrijstaand gemaakt. Dat wil zeggen dat er geen achtergrond meer om je product heen zit. De bestanden worden dus uitgeleverd met een transparante achtergrond. Standaard gebeurd dit door middel van een masker. desgewenst kan dit ook met een pad gedaan worden.

Fotovrijstaand gemaakt
Zonder schaduwMet natuurlijke schaduw

Schaduw

Om ervoor te zorgen dat je beelden natuurlijk ogen fotograferen we ze met een natuurlijke schaduw. Deze zetten we in photoshop in een aparte laag, zodat je zelf kan bepalen of je deze wilt laten zien.

standen

Elk product heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Dus ook zijn eigen meest fotogenieke kant. Recht van voor (front), schuin in een hoek (45˚) of recht van boven (top). Samen bepalen we de hoek waar de foto wordt genomen. Welke stand past het beste bij jouw visuele identiteit?

VAAK GESTELDE VRAGEN

Verzorgen jullie alleen packshots?2023-07-07T14:52:58+00:00

Naast packshot-fotografie bieden we een breed scala aan diensten die naadloos aansluiten. Van receptontwikkeling, foodstyling en setdressing tot zelfs videografie en vormgeving, we bieden een uitgebreid pakket aan mogelijkheden om jouw visie tot leven te brengen.

Kunnen jullie grote hoeveelheden aan?2023-07-07T14:49:21+00:00

Bij Boefkik zijn we goed uitgerust om grote hoeveelheden producten te verwerken. Of je nu een kleine bestelling hebt of een grootschalig project, we hebben de capaciteit en de expertise om aan jouw behoeften te voldoen.

Kan ik met een vrachtwagen bij jullie komen?2023-07-07T14:51:07+00:00

Onze studio is gevestigd op het industrieterrein Vossenberg in Tilburg. Je kunt ons gemakkelijk bereiken, of je nu in de buurt bent of van ver komt. Grote pallets? geen probleem.

Wat zijn de kosten?2023-07-07T14:39:29+00:00

Voor de basic packshots werken we met staffelprijzen en kan je al voor 1 packshot bij ons terecht. De prijs per stuk wordt uiteraard wel goedkoper als de aantallen oplopen. De kosten variëren natuurlijk aan de hand van elke opdracht. Wij maken van te voren graag een offerte, zodat je weet waar je aan toe bent. Aan de hand van jouw briefing kijken we wat er voor nodig is om zo goed mogelijk aan jouw vraag te voldoen. Kijk op de website vooral even bij de  tarieven.

Kan ik bij jullie ook terecht voor 1 packshot?2023-07-07T14:41:32+00:00

Jazeker, dat kan. Je kan bij ons terecht voor 1 packshot. Breng je product langs of stuur het op. Dan zetten wij het voor je op de foto.

Fotograferen jullie alleen maar eten?2023-10-03T08:35:47+00:00

Ons specialisme is food fotografie, maar uiteraard kunnen we ook allerlei andere onderwerpen fotograferen. Als je een fles wijn kunt fotograferen lukt een potje nagellak ook! En uiteraard moet de chef soms ook mooi in beeld.

TARIEVEN

PACKSHOT BASIC

Bij Boefkik begrijpen we dat betaalbaarheid belangrijk is. Daarom hanteren we staffelprijzen voor de basic packshots, zodat je kunt profiteren van voordelige tarieven, ongeacht de omvang van je project.

Packshot, per stuk € 30,-
Packshot, per stuk (bij afname v/a 10 stuks per keer) € 25,-
Packshot, per stuk (bij afname v/a 25 stuks per keer) € 15,-

PACKSHOT PLUS

Packshots waarbij een bereiding nodig is, worden door de fotograaf en eventueel een foodstylist verzorgd. De hoeveelheid beelden die per uur gemaakt kunnen worden, is afhankelijk van de complexiteit van het product en de bereiding.

Fotografie, per uur € 85,-
Foodstyling, per uur € 85,-
Vrijstaand maken beelden, per stuk € 12,50

PACKSHOT EXTRA

Als je geen standaard beeld nodig hebt, maar speciale wensen hebt of close-ups van details wenst. Uiteraard maken we hier voor u graag een offerte op maat.

VOORBEELDEN

Ga naar de bovenkant