RECEPT
ONTWIKKELING

Recepten die écht kloppen en de “kok” begeleiden om precies dat op tafel te zetten wat er op papier staat, dat is ons streven. We kunnen dit zowel voor de kritische consument als voor de veeleisende professional verzorgen en vanzelfsprekend kunnen alle recepten in onze keuken getest worden. Indien gewenst, voorzien we ze van duidelijke stap-voor-stapfotografie, een stop-motion of een instructievideo.

RECEPTEN VOOR DE CONSUMENT

Wil jij passende recepten met jouw product of ingrediënt? Wellicht heb je elke week een andere aanbieding waar je inspiratie voor wilt bieden? Wij schrijven recepten zoals jij dat wilt. Makkelijk en met weinig ingrediënten of juist inspirerende en uitdagende recepten. We ontwikkelen deze recepten met jouw doelgroep en visie in het achterhoofd. Vanzelfsprekend kunnen we dit zowel als sfeerbeeld of als video in beeld brengen.

Deze merken gingen u voor

RECEPTEN VOOR DE PROFESSIONAL

Een echte chef gaat geen uitdaging uit de weg en als het goed is weet hij precies hoe hij een ingrediënt moet bereiden. Professionals moeten vooral geïnspireerd worden, dit kan door een verrassende combinatie of een onverwachte techniek. Rekening houdend met de seizoenen en verkrijgbaarheid van de ingrediënten schrijven we de recepten op de manier zoals de chef ze het liefste ziet.

RECEPT-ONTWIKKELING

We denken graag met je mee in receptontwikkeling, dat kan een complete uitwerking zijn van een nieuwe delicatesse op basis van je verse groenten, inclusief vormgeving van de verpakking, maar ook denken we graag mee in de fine-tuning en optimalisatie van een reeds ontwikkeld product. Voor diverse grotere organisaties verzorgen we proefsessies waarbij we hen de mogelijkheden voor de nieuwe kaart laten proeven of we bedenken de nieuwe recepten voor de kwartaalcampagnes. Ook dat is receptontwikkeling.

VAAK GESTELDE VRAGEN