RECEPTEN DIE ÉCHT KLOPPEN!

Recepten die écht kloppen en de “kok” begeleiden om precies dat op tafel te zetten wat er op papier staat, dat is ons streven. We kunnen dit zowel voor de kritische consument als voor de veeleisende professional verzorgen en vanzelfsprekend kunnen alle recepten volledig in de eigen keuken getest worden. Indien gewenst, voorzien we ze van duidelijke stap-voor-stapfotografie, een stop-motion of een instructievideo.

RECEPTEN VOOR DE CONSUMENT

Wil jij passende recepten met jouw product of ingrediënt? Wellicht heb je elke week een andere aanbieding waar je inspiratie voor wilt bieden? Of wil je vooral een makkelijke receptuur? Wij schrijven recepten zoals jij dat wilt. Makkelijk, met weinig ingrediënten, of juist inspirerende uitdagende recepten. Alles met jouw doelgroep in ons achterhoofd.

RECEPTEN VOOR DE PROFESSIONAL

Een echte chef gaat geen uitdaging uit de weg, als het goed is weet hij precies hoe hij een recept moet koken. De grootste uitdaging voor een chef is geïnspireerd raken. Een bijzondere techniek gecombineerd met het beste ingrediënt. Rekening houdend met de seizoenen en verkrijgbaarheid van de ingrediënten schrijven we de recepten op de manier zoals de chef ze begrijpt.

HET TESTEN VAN RECEPTEN

Het belangrijkste van een recept is dat het klopt! Dat lijkt voor de hand liggend, maar er staan op het internet zat recepten die zullen mislukken als je ze gaat koken. Onze recepten worden uitgebreid getest in onze keuken. Klopt er iets niet, dan passen we het meteen aan!