Sfeerfotografie2023-10-18T15:38:00+00:00

SFEER
FOTOGRAFIE

Met onze jarenlange ervaring in foodfotografie, foodstyling en setdressing brengen we jouw product zo in beeld dat het van het scherm of van het papier knalt. Precies zo in beeld gebracht dat het direct het juiste verhaal vertelt en jouw boodschap overbrengt.

HET JUISTE GEVOEL

In elke foto zit toch sfeer? Dat klopt, zelfs een packshot krijgt een bepaalde sfeer door het licht dat op het product valt en door de reflectie op de ondergrond. Met sfeerfotografie bedoelen we beelden die duidelijk een thema, een gebruiksmoment, een locatie of een seizoen weergeven. Inderdaad, ze tonen de gewenste sfeer. Iedere foto wordt gemaakt met een duidelijk doel voor ogen: Wat moet de foto gaan verkopen? Wat dient het beeld te vertellen en wie is de doelgroep? Samen met jouw visie en onze ervaring bepalen we de beste beeldstrategie.  

2 tomahawk steaks op een plank rauw
2 tomahawk steaks op een plank rauw
2 tomahawk steaks op een plank rauw

Deze merken gingen u voor

FOODSTRUCK SOFTIJS OP FESTIVAL
FOODSTRUCK SOFTIJS OP FESTIVAL
FOODSTRUCK SOFTIJS OP FESTIVAL

OP LOCATIE

De sfeer in je winkel, het keukenteam in actie, je foodtruck op een tof festival, jouw bijzondere productieproces of je allereerste beursstand op een beurs, dat wil je graag aan iedereen laten zien. Onze fotografen weten perfect hoe ze dit in beeld moeten brengen en indien nodig komt de foodstylist of de setdresser gewoon mee. Wil je ook nog bewegend beeld van je evenement, dan nemen we graag onze cameraman mee, zodat je ook nog over een toffe aftermovie beschikt.

GALLERY

VAAK GESTELDE VRAGEN

Liggende of staande beelden?2023-10-03T08:46:16+00:00

Voordat we aan de opdracht beginnen is het belangrijk om na te gaan wat voor soort beelden je nodig hebt en waar je ze gaat gebruiken. Heb je liggende beelden nodig voor je website? Of staande beelden voor in een folder? Aan de hand van jouw briefing gaan we na welke verhoudingen we allemaal gaan fotograferen.

Hoe bepalen jullie de sfeer?2023-10-03T08:43:39+00:00

Dit doen we samen met jou. Aan de hand van een moodboard, worden door onze setdressers de props bepaald. Op de set hebben we verschillende combinaties klaar staan zodat alle beelden 1 familie worden.

Hoe duur is een foto?2023-10-03T08:39:51+00:00

Fotografie blijft maatwerk, die vraag kunnen we helaas pas beantwoorden als we precies weten wat je wilt. Drie modellen met een perfect gestylde burger kost nou eenmaal meer tijd dan een foto van een verpakking.

Fotograferen jullie alleen maar eten?2023-10-03T08:35:47+00:00

Ons specialisme is food fotografie, maar uiteraard kunnen we ook allerlei andere onderwerpen fotograferen. Als je een fles wijn kunt fotograferen lukt een potje nagellak ook! En uiteraard moet de chef soms ook mooi in beeld.

Ga naar de bovenkant