Sfeerfotografie

Met onze jarenlange ervaring in foodfotografie, foodstyling en setdressing brengen we jouw product zo in beeld dat het van het scherm of van het papier knalt. Precies zo in beeld gebracht dat het direct het juiste verhaal vertelt en jouw boodschap overbrengt. 

Het juiste gevoel

In elke foto zit toch sfeer? Dat klopt, zelfs een packshot krijgt een bepaalde sfeer door het licht dat op het product valt en door de reflectie op de ondergrond. Met sfeerfotografie bedoelen we beelden die duidelijk een thema, een gebruiksmoment, een locatie of een seizoen weergeven. Inderdaad, ze tonen de gewenste sfeer. Iedere foto wordt gemaakt met een duidelijk doel voor ogen: Wat moet de foto gaan verkopen? Wat dient het beeld te vertellen en wie is de doelgroep? Samen met jouw visie en onze ervaring bepalen we de beste beeldstrategie.  

studiofotografie

Voor foodfotografie wordt er vaak gekozen voor zogenaamde “tabletop studiofotografie”. Dat betekent niet meer of minder dan dat we de juiste setting in de studio creëren en daarvoor niet per sé op locatie hoeven te werken. Wil je het gevoel hebben dat je bij oma aan tafel zit om stoofvlees te eten of wil je juist bij een topchef in de keuken staan om ware kunstwerkjes te maken? Kinderfeestjes, paasontbijt, kersttafels, een filmavondje of een foodfestival, iedere setting vraagt om een specifieke belichting, sfeer en de benodigde props. Samen met de setdresser bepalen we hoe we de gewenste sfeer voor jou kunnen verwezenlijken. De fotograaf creëert het festivalzonnetje gewoon in de studio, de setdresser zorgt voor de juiste festivalprops en de foodstylist maakt het lekkerste festivalfood.

SFEERFOTOGRAFIE op locatie

De sfeer in je winkel, het keukenteam in actie, je foodtruck op een tof festival, jouw bijzondere productieproces of je allereerste beursstand op een beurs, dat wil je graag aan iedereen laten zien. Onze fotografen weten perfect hoe ze dit in beeld moeten brengen en indien nodig komt de foodstylist of de setdresser gewoon mee. Wil je ook nog bewegend beeld van je evenement, dan nemen we graag onze cameraman mee, zodat je ook nog over een toffe aftermovie beschikt.