REDACTIE

Het schrijven van jouw tekst, precies bedoeld voor degene die het gaat lezen! Of dit nu een korte en vattende tekst is voor op je website of liever een diepgaande en uitgebreide reportage bij de producent, we hebben er jarenlange ervaring mee en hebben dit zowel nationaal als internationaal verzorgd.

JE EIGEN BOEK

Heb je alle recepten verzameld die jij in je kookboek wilt hebben, staat alles op een andere manier geschreven in een taal die alleen jij begrijpt. En jouw kookboek daar mag ook wel een leuk stukje in over jezelf. Weet je niet waar je moet beginnen? Wij helpen je natuurlijk bij het herschrijven van je recepten, maar we bedenken ook een leuke manier om jou voor te stellen aan je lezers. Zijn de lezers Engelstalig, geen probleem wij kennen nog wel een vertaler!

Deze merken gingen u voor

TEKSTEN VOOR JE WEBSITE

Wij vertellen jouw verhaal, in boeken, op je verpakking, door middel van foto’s, maar ook met de 26 letters uit het alfabet. Teksten voor je website moeten duidelijk kort en belangrijke zoektermen bevatten. Wij zorgen ervoor dat het ook nog een leuk om te lezen blijft.

VAAK GESTELDE VRAGEN

DIEPGAANDE REPORTAGES EN INTERVIEWS

Wil je voor jouw boek of magazine een mooie reportage laten maken, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Meerdere jaren trokken Joost en Wouter over de wereld om bijzondere verhalen op te tekenen, Joost met pen en papier (en laptop) en Wouter met zijn camera. Het verzamelen van unieke verhalen zit bij ons in het DNA.