VIDEO

Het maken van video’s, of het nu een uitgebreide reportage, een online fooditem of een korte hands-on instructie betreft, we beschikken over de mogelijkheden. Bij een video is ieder detail belangrijk: beeld en geluid dienen perfect op elkaar afgestemd te zijn en moeten de kijker meevoeren in het verhaal dat je wilt vertellen. Onze videograaf bezit deze skills als geen ander en weet jouw verhaal nog beter te vangen dan je het zelf kunt vertellen. De inpandige videokeuken is zeer geschikt voor instructie-opnames en video’s voor retail, maar ook voor buitenopnames en barbecueshoots hebben we een eigen locatie.

BLIJVEN BOEIEN

Bewegend beeld wordt steeds belangrijker op de socials en in de zoekresultaten van Google. Kies je voor een Instagram-reel van 15 seconden, een kookvideo van een minuutje of een foodreel van meer dan 2,5 minuut, het belangrijkste is dat je je kijkers blijft boeien. Afhankelijk van het platform dat je kiest, de call-to-action die je wilt creëren en de boodschap die je wilt vertellen, schrijven wij het script, regelen wij de modellen, de juiste setdressing, visagie, schrijven we de recepten en doen we de foodstyling. Uiteraard draaien we ook de video…

FOOD- OF SHOWREEL

Een showreel is een korte video waarin je laat zien wat je kunt of wat je al gemaakt hebt. Zie het als een bewegende portfolio. Een foodreel is die portfolio met Food als rode draad. Je kent vast wel die flitsende beelden van ijskoude, ronddraaiende drankjes, smeltende kaas en vallende cornflakes. Grote A-merken met flinke budgetten produceren al jaren de meest waanzinnige commercials en reels. Door gebruik te maken van high speed camera’s, robotarmen en grote teams ontstaan de meest spectaculaire beelden. Hoewel we streven naar dezelfde smakelijke en spectaculaire beelden ligt het budget voor onze foodreels een stuk lager. Door de jarenlange ervaring van ons kleine team en innovatieve oplossingen weten we desondanks een spetterend resultaat op te leveren.

VAAK GESTELDE VRAGEN

VERSLAG

Wil jij demonstreren hoe je het beste kopje koffie zet, waarom je hebt gekozen voor deze werkgever of wil je anderen laten vertellen wat ze van jouw product vinden? Dan kan je ze het beste interviewen. Door gerichte vragen te stellen die de geïnterviewde kan herhalen ontstaat een verhaal waar bewegende beelden overheen gemonteerd worden. Op deze manier vertel je over je bedrijf, product of evenement en laat je meteen de belangrijkste aspecten zien. Wij zorgen ervoor dat de persoon goed is uitgelicht en op een mooie plek geïnterviewd wordt. Wil je zelf een verhaal vertellen, dan bieden we de mogelijkheid om dit vanaf een autocue te doen.

Deze merken gingen u voor

RECEPTVIDEO’S

Recepten kunnen op de meest uiteenlopende manier worden vastgelegd. Zien we de “chef” wel of niet herkenbaar in beeld, is deze thuis aan het koken of zien we hem in de restaurantkeuken? Horen we hem praten of wordt dit juist grafisch opgelost? Wil je de kijker omver blazen met de mooiste beelden of wil je ze juist wekelijks verleiden om met jouw ingrediënten aan de slag te gaan? Is het een teaser voor op je socials of gaat het een uitgebreide instructie worden voor op de website? Heel wat vragen dus, die we graag met jou beantwoorden om tot de beste content te komen.