ON FIRE

Onze complete professionele keuken beschikt over een ruime bar en is daarmee perfect geschikt voor demonstraties en masterclasses, zeker in combinatie met alle beschikbare apparatuur, vaatwasruimte en materialen. De keuken kan tevens gehuurd worden voor fotografie- of video-opnames. Beschik je niet over een eigen keuken voor het testen, optimaliseren of verwerken van je product, onze keuken brengt jouw product on fire.

KEUKE BOEFKIK TILBURG
KEUKE BOEFKIK TILBURG
KEUKE BOEFKIK TILBURG

MASTERCLASSES EN DEMONSTRATIES

Ben jij op zoek naar een locatie om je product te presenteren of een masterclass te geven over je product? Dan kan je bij Boefkik alle kanten uit. Al onze werkbanken zijn namelijk te verplaatsen. Samen met jou kijken we wat je nodig hebt en richten we de keuken zo in dat iedereen het beste plekje heeft om over jouw product te leren. Wij zorgen uiteraard voor een drankje.

Deze merken gingen u voor

VERHUUR

Uiteraard is onze ruimte ook te huur. Ben jij op zoek naar een professionele ruimte om te testen, om je product op punt te zetten. Je bent bij ons van harte welkom. De ruimte kan ook gehuurd worden voor Foto/videoshoots.

VAAK GESTELDE VRAGEN

JOUW DAG ON-FIRE

Als je bovenstaande wilt combineren met de disciplines van Boefkik dan zijn we On-Fire. We organiseren een masterclass met jouw product en tevens registreren we dit evenement dmv. video en fotografie. Beneden in de keuken gaan jouw gasten aan de slag en boven worden er interviews gefilmd. De gerechten worden na afloop door iedereen geproefd en gefotografeerd. Zo ga je naar huis na een gezellige en smakelijke dag met een berg aan foto en videomateriaal.