FAQs

GUILTY PLEASURE?

“Witte rijst met boter en suiker, dat is volgens de Indonesische keuken een maaltijd voor baby’s en opa’s. Daarnaast wit brood met stroopjesvet (1 op 1 reuzel en Zeeuwse stroop). Oh ja, meezingen met de Vengaboys.”

Door |2023-10-05T11:05:52+00:00oktober 5th, 2023||0 Reacties

BUITEN DE STUDIO?

“Mijn hele leven teken ik al graag, de wedstrijden met mijn broer waren berucht. Hij is nu tattoo-artiest. Tegenwoordig liggen mijn blackbook en potloden te verstoffen in de kast omdat ik ben gaan hardlopen. Drie keer in de week met als doel om ooit een marathon te lopen.”

Door |2023-10-05T11:04:37+00:00oktober 5th, 2023||0 Reacties

MOOISTE MAALTIJD?

“De mooiste maaltijd eet je met mensen van wie je houdt. Ik ben voor altijd verpest door de sushi van Yamazato die ik at met mijn gezin, dat is mijn nummer 1. De Zeeuwse drie sterren van Oud Sluis zal ik eveneens nooit meer vergeten.”

Door |2023-10-05T11:04:04+00:00oktober 5th, 2023||0 Reacties

FAVO DRINK?

“Champagne aan het begin van de avond en aan het einde. Koffie: Zo sterk mogelijk en zwart. Bier: Tripel Karmeliet. Shotje: Tequila. Cocktail: Pisco Sour, eigenlijk alle sours. Gedistilleerd: Bruine rum zonder ijs.”

Door |2023-10-05T11:03:33+00:00oktober 5th, 2023||0 Reacties

ONTBIJT?

“Zonder ontbijt ga ik niet de deur uit. Een simpele boterham met pindakaas, een gezonde shake, overnight oats, een stapel pannenkoeken of een uitgebreid English Breakfast met roerei en bloedworst. Ontbijten vind ik soms nog wel lekkerder dan het avondeten!”

Door |2023-10-05T11:01:16+00:00oktober 5th, 2023||0 Reacties

BUITEN DE STUDIO?

“Fietsen! Ik ben echt verslaafd aan wielrennen, zowel zelf de pedalen rondtrappen als het kijken op tv, al is het de herhaling van de Parijs-Roubaix 2002. Jaarlijks hoogtepunt is de Longest Day, op de langste dag van het jaar zoveel mogelijk kilometers fietsen. Ja, iedere tocht wordt beëindigd of onderbroken voor koffie met appeltaart of

Door |2023-10-05T10:50:42+00:00oktober 5th, 2023||0 Reacties
Ga naar de bovenkant