Loading...
Kitchen2018-08-17T14:37:18+00:00

KITCHEN

ONTWIKKELING

Of het nu gaat om de ontwikkeling van onze eigen conservenlijn op basis van ingrediënten die we rechtstreeks van de boer betrekken, het uitdenken hoe een Dungense kip compleet verwaard kan worden of hoe kunst en inmaken samen kunnen komen in een museumwinkel. Onze keuken is daarvoor de plek: we beschikken over alle denkbare apparatuur en ervaring om te testen, hebben de juiste vakmensen in huis en daarnaast een directe lijn naar relevante verkooppunten.

PRODUCTIE

Onze keuken is ruim genoeg om in eigen huis op serieuze schaal conserven in glas of koelvers te produceren. Dit doen we niet alleen onder het “Boefkik”-label, maar ook geheel private-label. Denk hierbij aan de meest uiteenlopende soorten tafelzuur, condimenten en konfituren, siropen en pastasauzen. Daarnaast produceren we “koelvers” en vacuüm verpakte producten als sauzen, ragout, stoverijen en groenten.

BELEVING

We werken niet met vaste menu’s en thema’s, maar maken ieder event en gelegenheid persoonlijk en passen het geheel aan aan uw wensen. Voor onze catering werken we uitsluitend met regionale producten die we rechtstreeks betrekken van de boeren waar we mee samenwerken. We hebben ons gespecialiseerd in het koken bij de bron, dus letterlijk tussen de gewassen of in de stal bij de dieren. Maar net zo graag komen we met een foodtruck om je te laten proeven van onze Brabo-taco’s. Onze complete keuken in de Foodstudio beschikt over een ruime bar en is daarmee perfect geschikt voor demonstraties en masterclasses.

CONSERVEN

Wat ooit begon als een hobby, groeide al snel uit tot een fulltime baan: wecken. Het eerste product wat destijds gemaakt werd, de piccalilly, is nu nog steeds de grootste hardloper en wordt op vele plaatsen verkocht. Het assortiment aan conserven onder het “Boefkik”-label wordt bepaald door het marktaanbod: wat de boer op dat moment van het land haalt, verwerken we tot een uniek “potje”. Daarnaast maken we een scala aan producten onder private-label, varierend van de museumwinkel van het Rijksmuseum tot authentieke ingemaakte producten voor de grootste boodschappenbox van Brabant.

Let’s Talk.

CONTACT DETAILS

Joost van Roosmalen
joost@boefkik.nl
+31 6 14 36 48 63

Wouter Weststrate
wouter@boefkik.nl
 +31 6 13 55 76 86

Connect.

SOCIAL PRESENCE

Vind ons.

ADRES

Boefkik B.V.
Herastraat 43-08
5047 TX Tilburg
www.boefkik.nl

Kvk: 69420866
BTW: NL857868573B01
IBAN: NL39RABO0322173795

Deze website maakt gebruik van cookies en diensten van derden. Ok